Emotion Code

Emotion Code

Vi bär alla på mer eller mindre emotionellt bagage från smärtsamma händelser, ungefär som en ryggsäck som vi har med oss. Till slut blir denna tung att bära. De negativa känslor som vi håller fast vid kan liknas vid energibollar som kan påverka kroppen där de fastnar och yttra sig på olika sätt, både fysiskt och emotionellt. Exempel på symtom är värk, smärta, oro, ångest, rädsla, depression, fobier, sömnsvårigheter eller bidra till olika sjukdomar.

Emotion Code innebär kommunikation med ditt undermedvetna. Ditt undermedvetna har alla svar om dig och känner till känslor från mycket tidigt i livet, tiden då du tog in alla händelser och känslor direkt i ditt undermedvetna som sanningar. Sådant som inte är din sanning idag kan undermedvetet styra dig och du kanske har en känsla av att något hindrar dig från att vara den du innerst inne är eller från att uppleva exempelvis kärlek, lycka och framgång. Detta kan bero på negativa känslor som du omedvetet håller fast vid. När de negativa fasthållna känslorna frigörs från kroppen kan kroppens egna självläkningssystem arbeta mer effektivt och symtomen kan ofta bli mer hanterbara eller försvinna helt.

Hjärtmur

Ganska ofta har ditt undermedvetna valt att skydda ditt hjärta genom att bygga upp ett skydd en sk hjärtmur. Detta sker när något händer i livet som skapar starka känslor till exempel stark sorg, ilska, förnedring m.m. Vid skapandets tidpunkt kan det vara livsviktigt men med tiden kan detta skydd kring hjärtat göra att du känner dig avstängd, har svårt att vet vad du vill, svårt att älska och bli älskad. Hjärtmuren kan till och med försvaga immunförsvaret och bidra till hjärt-och kärlrelaterade problem. Genom Emotion Code kan hjärtmuren identifieras och frigöras.

Emotion Code på barn och djur

Emotion Code fungerar på vuxna såväl som barn. Även djur kan behandlas med Emotion Code. Det är faktiskt ingen skillnad! Behandlingen går till på samma sätt som för vuxna.