Emotion Code/Body Code och Tolpakan ™ healing

Hur går en session till?

En session i Emotion Code/Body Code och Tolpakan ™ healing fungerar så att jag skapar en koppling mellan mig och Source/Fältet (eller vad du väljer att kalla det). Efter denna uppkoppling är gjord kan vi börja ställa frågor och få svar. Jag får svaren via att jag utför muskeltestning (kinesiologi) på mig själv. Muskeltestning kan liknas vid ett lögndetektortest där kroppen reagerar olika på om svaret på frågan är ja eller nej. Genom att ställa rätt frågor får vi reda på energimässiga obalanser och kan justera dessa energimässigt, vilket hjälper kroppens egna självläkningssystem.

Känner du att energihealing med Lifefullness kan vara något för dig finns möjlighet att du först bokar in ett gratis ”Lära känna” samtal på c.a 20 min. Detta bokas via mail lifefullness@hotmail.com. Jag kontaktar dig då via telefon/zoom/skype på bestämd tid och förklarar kring energihealing, hur en session med mig kan gå till och vi kan även se om det skulle vara en god kompatibilitet att arbeta med vissa områden! Vi gör också en ”minireading” dvs jag har möjlighet att läsa av vissa områden – dock är ej detta en healingsession utan mer en läsning av hur det ligger till precis nu och vi får ledtråd om hur vi kan lägga upp energihealing sessionerna framöver. Känns det aktuellt med energihealing så bokar vi in sessioner utifrån överenskommelse. Just nu finns det upplägg med paketpris 3ggr session på 30 min eller 60 min. Mest fördelaktigt är att boka in dessa relativt regelbundet varje vecka men detta kan variera och tillsammans utvecklar vi ett program som passar bäst för dina behov och dina mål. 

 

Hur går det till att ha en session på distans?

Det kan vara svårt att förstå att det faktiskt går att ha en session på distans men faktum är att det går alldeles utmärkt! Jag brukar likna detta vid att mobiltelefoni och wifi fungerar och att det går att surfa trådlöst och få information var vi än befinner oss och detta ifrågasätter vi oftast inte. Vi vet bara att det fungerar.

Eftersom vi alla består av ren vibrerande energi eller egentligen består ALLT av denna energi och vi är alla kopplade till detta kollektiva energifält som omger oss (vilket kvantfysiken nu kan bevisa) så går det lika bra att behandla oavsett avstånd. Ungefär som en wifi så kopplar jag upp mig och när jag väl är uppkopplad kan jag få svar om vad som händer i ditt energifält fast det är på mig själv jag utför muskeltestningen.

 

Sessioner via telefon eller zoom:

Session sker på bestämd tid och då talas vi vid via telefon eller zoom. Du behöver inte förbereda dig på något sätt förutom eventuellt ämne/område du vill jobba med. Är du osäker på vad du kan fråga om eller vad du vill jobba med för område så är det inget problem, det kan vi prata om innan sessionen. Efter vår session så skriver jag ner det vi gjort under sessionen och så får du det via mail.

Sessioner via mail:

Sessionen sker på den utsatta tiden men du kan göra något helt annat under tiden. Jag arbetar via distans med de ämnen vi bestämt innan och sedan när jag är färdig så får du rapport via mail där jag beskriver vad som skett under sessionen.

 

Vilken session fungerar bäst?

Båda alternativen fungerar som sagt lika bra men via telefon finns såklart möjligheter att ställa frågor och förklara och är det första gången du bokar så kan det vara ett bra alternativ.

 

Hur många sessioner behöver jag?

Varje session är c.a 30 min eller 60 min lång.  

Hur många sessioner som behövs är svårt att säga. En del människor jag träffar behöver bara en eller ett par gånger medan andra har behov av regelbundna sessioner i månader. Om det är flera områden så kan det vara fördelaktigt att boka in flera sessioner. Ibland märks förbättring under tiden vi gör sessionen, ibland ett par veckor efter och ibland tar det längre tid innan resultat. En del märker inte heller förbättring. Det går aldrig att veta innan. Men majoriteten av mina klienter upplever förbättringar. Oftast sker också läkning i omgångar och energier kan ligga i olika lager, ungefär som en lök som du skalar av lager på lager tills du till slut når kärnan. Eftersom jag utför både Emotion Code/Body Code och Tolpakan ™ healing i kombination tillsammans under en session når jag många lager samtidigt och från olika inriktningar vilket gör det mycket effektiv. Jag brukar säga att arbeta på detta sätt med energihealing via muskeltestning är som att vara en slags ”energidetektiv” och knepet handlar ofta om att ställa rätt frågor för att få de rätta svaren. Med välutvecklad intuition, stor erfarenhet, kreativitet, tålamod och nyfikenhet brukar vi allra oftast hitta rätt.

 

Jag erbjuder paketpris på 3 sessioner. Ju fler sessioner vi gör ju mer hinner vi såklart arbeta med och här kan vi också med fördel följa hur du svarar på varje session och vid nästa tillfälle gå vidare utifrån det som kommit upp sedan förra sessionen. Läkning kan ofta ske över tid och olika lager dyker upp när gamla frigörs så här får vi en möjlighet att just följa över tid hur kroppen vill frigöra obalanser. När vi arbetar mer ingående under längre tid får du även möjligheter att lära dig vissa tekniker för egenvård utifrån vad som dyker upp under sessionerna. Det kan till exempelvis vara någon typ av meditation som skulle kunna hjälpa eller vissa Tolpakan healing commandos du kan lära dig själv.

 

OBS! Energihealing ersätter ALDRIG medicinsk vård eller medicinsk kunskap och är inte till för ställa diagnoser.

 

Efter en session kan det hända att du känner av en reaktion de första 1-3 dagarna i form av:

  • trötthet
  • känsligt humör; gråtmild eller irritation
  • illamående
  • huvudvärk
  • tyngdkänsla i huvudet
  • svårt att sova
  • livliga drömmar
  • stark känsla av någon känsla som rensats bort
  • smärtan kan flytta på sig

Vissa kan även få utrensningssymtom efter och känna sig sämre en tid innan det vänder och blir bättre igen.

Drick gärna extra vatten och vila efter en behandling. Var extra snäll mot dig.

 

Bokning

Bokning sker via mail lifefullness@hotmail.com Faktura skickas efter bokning. Betalning sker innan behandling. Avbokning senast 24 h innan! Vid missad tid eller försening så sker behandling ändå på distans och debiteras full betalning.

Känner du att energihealing med Lifefullness kan vara något för dig finns möjlighet att du först bokar in ett gratis ”Lära känna” samtal på c.a 20 min. Maila då till Lifefullness@hotmail.com

Priser

Enkel session 30 min
Grundläggande. Passar dig som vill ha enstaka kortare session. Pris: 950 kr
Paketpris 3 ggr session 60 min
Här hinner vi med djupgående energihealing flera sessioner. Du bestämmer hur du vill fördela dessa sessioner och kan betala per tillfälle (dock ska alla 3 sessioner bokas inom 3 månader och tiderna bestäms vid första tillfället). Se under Sessioner för mer information. Pris: 1400 kr/session
Paketpris 3 ggr session 30 min
ERBJUDANDE! Just nu erbjuds möjlighet med Paketpris 30 minuter sessioner. Du bestämmer hur du vill fördela dessa sessioner och kan betala per tillfälle (dock ska alla 3 sessioner bokas inom 3 månader och tiderna bestäms vid första tillfället). Pris: 800 kr/session