Hej!

Varmt välkommen till Lifefullness. Så spännande att du hittade hit=)
Min önskan är att genom mitt företag Lifefullness bidra med att göra livet lättare att leva – och därmed också göra världen en vackrare plats att befinna sig i.

Jag har alltid haft ett genuint intresse för att få människor att må bra. Jag har också alltid varit otroligt nyfiken på vad som ligger till grund för att vi inte mår bra. Jag vill veta orsaken till att jag drabbas av ett symtom eller sjukdomstillstånd. Mitt intresse för hälsa och nyfikenhet på hur kroppen fungerar gjorde att jag utbildade mig till sjuksköterska och jag har jobbat inom det yrket i många år. Min nyfikenhet fick mig så småningom att finna yogan som verktyg och jag utbildade mig till yogalärare och yogaterapeut. Jag upplevde tydligt att vi inte bara är vår fysiska kropp utan så otroligt mycket mer. Yogan lärde mig att med hjälp av relativt enkla verktyg kunde själen må bättre och därmed även förbättra hälsan. Jag har även använt mig av yogan i mitt yrkesutövande.

För några år sedan i samband med en prövande livsomställning hittade jag energihealingmetoden Emotion Code. Emotion Code hjälpte mig att klara av de omständigheter jag ställdes inför. Jag blev så förtjust i denna behandlingsmetod att jag så småningom började lära mig att praktisera denna metod på mig själv. Sedan 2016 är jag Certifierad Emotion Code Practitioner och det året startade jag även företaget Lifefullness. Sedan 2017 är jag även Certifierad Body Code Practitioner. Under sommaren 2017 började jag även lära mig Tolpakan ™ healing för Dr Karen Kan och går nu kontinuerligt vidareutbildning för henne och är Certifierad Practitioner. Det gav mig ytterligare en dimension till mitt arbete och jag hittade pusselbiten som jag saknat. Nu arbetar jag med Emotion Code/Body Code och Tolpakan ™ healing i kombination.

Utbildning

  • Certifierad Tolpakan ™ healing Practitioner
  • Certifierad Body Code Practitioner
  • Certifierad Emotion Code Practitioner
  • MIMY Mindfulness MediYoga instruktör
  • Lärare i MediYoga
  • Instruktör MediYoga