Omdömen

” Jag känner mig stark och fokuserad, vet vem jag är och känner efter vad som känns bäst för just mig. Jag får mer och mer tillbaka min livslust och livskraft. Jag känner mig fri i min egen kropp…

Du har stor del i att jag mår så bra! Jag har fått tillbaka mitt liv!? TACK!”

Lena

”Att bli energibalanserad av Josefin är utan att ta i, den bästa behandling jag fått i mitt liv. Från att ha levt hela mitt i en outgrundlig tung känsla av sorg, till att som nu, känna mig ’normal’, har helt förändrat mitt liv. Hon har tagit bort allt sorg, ett par trauma och en hel del annat som störde mitt liv. Och att äntligen få veta vad som stört mig, såååå skönt!
De första 3 behandlingarna sov jag mig igenom och tröttheten var total. Men på den 4:e så började det ge mig energi och glädje och så fortsatte det till behandling nr 7. Efter 1 år känns det i stort sett lika bra men som ’underhåll’ kommer jag snart boka in mig för en behandling igen!
Jag kan varmt rekommendera både Josefin och hennes behandlingar. Gör det-det förändrar ditt liv!”

Kram från Eva

”Jag och min son har använt Emotion Code / Body Code i drygt ett år nu och vi känner båda att behandlingen fungerar bra på oss. Jag har den senaste tiden fått ett inre lugn som gör mig trygg och jag är starkare när svåra livssituationer uppstår. Ofta känns det bättre i samband med behandlingen men det är inte alltid det märks i kroppen och då ger ju ändå resultatet av behandlingen oss en bra vägledning i livet. Informationen som jag får ur behandlingen använder jag för att förändra sämre vanor till bättre. Jag kan även se att min son utvecklas utifrån de mål han sätter upp. Vi kan varmt rekommendera Emotion Code / Body Code för en positiv förändring.”

Anonym

”Jag känner ett stort förtroende för dig och tycker alltid att saker fungerar hur bra som helst! Vet inte hur många sessioner jag haft men det är väl snart uppemot 12-15 stycken? Läskigt i början som sjutton men är enormt tacksam för all hjälp. 🙂
Du har ju tipsat och blandat in andra modaliteter också, och känner mig som individ väldigt sedd i samband med sessioner. Att du blandar in andra healingmetoder tycker jag också är spännande och ökar ju bredden på sessionerna, kommer åt problem eller blockeringar från flera håll liksom. Varm och vänlig i kommunikationen och ja, allmänt bra! Hade jag haft fler vänner som varit nyfikna på energihealing så hade jag tipsat om dig, igår :)”

Ulrika

”Josefin har hjälpt mig med Emotion Code vid två tillfällen, jag kände att det underlättar att få vissheten att gamla energi knutar är borta från mig, och kopplingar till andra människor som påverkat mig negativt är rensat! Har fått insikten att allt hör ihop på ett högre plan, och att vi själva kan påverka och få hjälp på sätt som gör att vi kan bli befriade från energier som inte gagnar oss längre och som gör att vi känner oss lättade i sinnet och i våra hjärtan”

Ann-Marie